20 Aralık 2013 Cuma

GTA San Andreas Android ve IOS'da!



    
     Yılların eskimeyen, vazgeçilemeyen, üzerinde en çok oynanan ve belkide en efsanevi oyunu GTA SAN ANDREAS!
      Bundan önce Rockstar Games GTA III ve GTA Vice City'yi android ve ios platformuna sunmuştu. Özellikle Vice City gerçekten çok başarılıydı. Hala daha oynarım telefonda. Vice City'den sonra en çok beklediğim şey de mobile San Andreas gelmesiydi!









      Geliştirilen grafikleri, telefona özel yeni oynanış biçimi ve o muhteşem hazzı ile bizleri bekliyor bu efsane. Daha oynama imkanım olmadı belki ama okuduğum yorumlar ve Google Play Store da aldığı rating gerçekten yerlerde. Birçok amiral gemi modeli (Galaxy S3 dahil) oyunu çalıştırmıyor diyorlar. Tabikide 60 milyon satmış bir telefonun bu oyunu açamaması gerçekten saçmalık. İçiniz rahat olsun Rockstar Games gerekeni yapacaktır. Bir güncelleme ile bütün sorunları çözecektir. 6.99$ fiyat etiketiyle Android dünyası için, 9.99$ fiyatıyla ios dünyası için satışa sunuldu. Oyun 2.4gb yer kaplıyor ki bilgisayar sürümünden ciddi anlamda düşük. 

       Bu muhteşem oyunu Android dünyası biraz beklemeli bence, fakat benim asıl beklediğim GTA San Andreas Turkish City modu olacak :D. 


Google Play Store için;


IOS için;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!