1 Haziran 2015 Pazartesi

GTA V Online Araba Satin Almak ve Sigorta Yaptirmak


GTA Online oynarken sürekli kendi arabamı nasıl satın alabilirim, ev nasıl alınıyor gibi soru soran yeni oyuncularla karşılaşıyorum, elimden geldiğince yardım etsem de çok kolay olan bu işi hala bilmeyen oyuncular var. Bu yazımda sizler için GTA V Online da araba satin almayi anlatacağım. Ayrıca çalıntı arabalara sigorta işlemi, garajınızdan uzaktayken arabınızı ayağına getirme gibi işlevsel özelliklerin kullanımını da bu yazıda bulabilirsiniz.

Ev ve Garaj Satın Almak

Telefonunuzu çıkarıp İnternet kısmından Dynasty8realestate.com sitesine giriyoruz. İnterneti ilk açtığınızda Property kısmındaki sitedir. Bu siteden bütçenize göre ev alıyoruz, dikkat edilmesi gereken kısım garajı olması. Size önerim 200.000$ değerinde 10 arabalık garajı olan apartman dairesini ( Del Perro Heights, Apt 7 ) almanız. Genelde herkes o evi alıyor zaten.

Araba Satın Almak

Ev ve garaj işini hallettikten sonra gene internet üzerinden arabamızı satın alıyoruz. İnternet üzerinden aldığınız arabalar otomatikmen sigortalı ve takip sistemi takılı olarak gelir. Yani arabanız
kaybolsada patlasada geri getirebilirsiniz. Eğer başka birisi sizin arabanızı patlatırsa sigorta bedelini öder, çok lüks arabalarda yaklaşık 10.000$'dır.

Sigortadan araba isteme ve bulunduğumuz yere arabayı çağırma

Eğer arabanız patlarsa telefonu çıkarıp rehber kısmında Mors Mutual Insurance adlı şirketi arayıp solda açılan menüden istediğimiz arabayı tamir ettiriyoruz. Daha doğrusu sigortadan bedelini
ödeyerek yenisini getirtiyoruz, eğer arabayı patlatan başkası ise arabanın yanında FREE yazar. Eğer Mors Mutual Insurance merkezine uzak bir yerdeyseniz gene rehberden Mechanic adlı kişiyi arayıp arabanızı getirmesini söyleyin, bir kaç saniye sonra arabanız en yakın yola bırakılmış olacaktır.

Çalıntı arabaya sigorta yapma

Etrafta gördüğünüz rastgele bir arabayı çalıp (başkalarının sahip olduğu arabalar olamaz) üstünüze almak isterseniz en yakın Los Santos Custom 'a gidip Loss/Theft kısmındaki 2 özelliğide alın. Araç sizin üstünüze olacak.

1 yorum:

  1. yaa çok teşekür ederim kurumamı patlatmışlardı ilk defa araba aldığımiçin genemi alcam şimdi demiştin allahtan yazmışın çok çok çok teşekür ederim sana artık bu siteni takip edicem :)

    YanıtlaSil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!