12 Temmuz 2015 Pazar

Ill-Gotten Gains Part 2



Rockstar Games bir kaç gün önce Ill-Gotten Gains Part 2 güncellemesini GTA V Online için yayınladı. Yeni arabalar, yeni bir tekne, yeni silahlar, kıyafetler ve ekstra özelliklerle güzel bir güncelleme ile Rockstar Games GTA V Online'ı hak ettiği gibi güncel tutmaya devam ediyor. 4 yeni araba, 1 motor, 1 tekne, bir eski tip silah ve çok uzun zamandır beklenen muşta, bunların yanında farklı modellerde 15 dövme, kıyafetler, modifiye olarak yeni korna sesleri ve bir çok hata düzeltmesi bütün platformlarda eş zamanlı olarak yayınlandı. Aşağıdaki tablolarda detayları bulabilirsiniz.


ResimİsimAçıklama
Marksman Pistol GTA VMarksman PistolOyuna eklenen klasik silah büyük hasarlar vermek için sizleri bekliyor
Brass Knuckles GTA VKnuckledustersMuşta en sonunda oyuna geldi, 9 farklı modeliyle düşmanlarınızın suratına kalıcı hasarlar verin
ResimİsimAçıklama
Brawler-GTAV-frontCoil BrawlerElektrikli arazi arabası mı? Yoksa isim benzerliği mi?
Chino-GTAV-frontVapid Chino1970 Ford Thunderbird ve 1960s Chrysler Imperial örnek alınarak tasarlanmış bir klasik, asfaltı ağlatmaya geliyor.
CoquetteBlackFin-GTAV-frontInveteroCoquette BlackFinChevrolet Corvette'in ilk modeli oyuna eklenmiş bulunmakta.
T20-GTAV-frontProgen T20Sonunda McLaren'a kesin benzeyen bir spor araba eklendi, McLaren P1 aracı örnek alınarak tasarlanmış.
Toro GTAVpc FrontQuarterLampadatiToroRiva Aquarama Lamborghini modeli tekne örnek alınarak tasarlanmış.
Vindicator-GTAV-frontDinkaVindicatorHONDA NM motoru da oyuna eklenmiş oldu.

1 yorum:

  1. Starting off I'm going to inform you that get educated on how games are made. You can't just think up an insane idea and just make it into a game without limits. Like alot of the kids like to think these days.
    gta 5 apk

    YanıtlaSil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!