CoC Birim Rehberleri - Şifacı

Şifacı


Şifacı Clash of Clans dünyasında özellikle 6. seviye Köy Binasında Devlerle birlikte kullanıldığında bir çok köyün korkulu rüyası haline geliyor. Bu yazıda da sizlere Şifacıyı en verimli şekilde kullanmayı anlatacağım. Ayrıca Şifacı hakkında bütün bilgileri yazı içerisinde bulabilirsiniz.


Şifacı Saldırı Taktikleri

Şifacı Clash of Clans'da saldırı yeteneği olmayan tek birimdir. Bu yüzden bütün savunma binalarını ve düşman Klan Kalesi birimlerini pas geçer ve ihtiyacı olan kalabalık grupların sağlığını yenileyen bir büyü kullanır. Bu büyünün ufak bir alanı vardır. Düşman köye saldırmadan önce Hava Savunmalarının yerlerini belirleyip önceliği o savunmaların yıkımına vermelisiniz. Çünkü Şifacı Hava Savunmasının menziline girdiği anda saniyeler içinde
ölecektir.

Devleri ve Duvar Yıkıcıları atıp biraz yol açıyoruz. Büyülerle desteklediğimiz Devler Hava Savunmasını yıktığı anda Şifacılarımızı gönderip köyün geri kalanının yıkımını zevkle izliyoruz. Şifacıları iyi kullanırsanız Devleriniz ortalama olarak 2 kat daha fazla dayanacak bu da arkadan gelen Okçu ve Büyücülerin köyü yıkması için ciddi bir zaman oluşturacak.
Şifacılar uçan birim olmasına rağmen hava tuzaklarını tetiklemezler. Ayrıca Şifacılar Hava birimlerinin sağlığını YENİLEYEMEZLER.

Şifacı ve Dev Saldırısına Karşı Savunma


Şifacı ve Dev saldırısı eğer Şifacılar erken ölmezse düşük seviyelerde engellenemez bir saldırı oluşturuyor. Bu yüzden Şifacının Devlerin sağlığını çok fazla yenilemeden ölmesi gerekiyor. Bunun olmasının en kolay yolu Hava Savunmasını merkezde bir yere yerleştirmek. Tuzakların Şifacıları öldüremediğini unutmayın.

İstatistikler


Favori
Hedef
Şifa ŞekliKapladığı
Alan
Üretim
Zamanı
Hareket
Hızı
Şifa
Hızı
Kışla
Seviyesi
Menzil
Yok2 Birim Alan Şifası1415 dk160.7s85 birim
SeviyeSaniye Başı ŞifaBüyü Başı ŞifaSağlık PuanıÜretim
Maliyeti Elixir
Araştırma
Maliyeti Elixir
Lab.
Seviyesi
Araştırma
Zamanı
13524.55005,000YokYokYok
24229.46006,000750,00053 gün
35538.58408,0001,500,00065 gün
47149.71,17610,0003,000,00077 gün


Etiketler: , , , , ,