19 Nisan 2016 Salı

Sınırlı Süre İçin Khadgar Hearthstone'da!



Apps for Earth kapsamında bazı IOS uygulamalarının gelirleri World Wildlife Fund kurumuna bağışlanıyor ve her yıl bazı oyun geliştiricileri WWF 'ye destek olmak için kullanıcılarına çeşitli yollar sunuyor. Blizzard Apps for Earth kapsamında Hearthstone'a Khadgar herosunu Mage sınıfı için getirdi, sadece IOS üzerinden satın alınabilen Khadgar € 4.99 fiyat etiketine sahip ve gelir tamamen WWF 'ye bağışlanacak. Bir kere IOS üzerinden alındığında diğer bütün cihazlarda kullanılabilecek. 24 Nisan 2016 tarihine kadar Khadgar 'ı oyun içi marketten alıp WWF vakfina destek olabilirsiniz.

Diğer herolar gibi kendi portresine, repliklerine, seslendirmesine ve animasyonlarına sahip. Detaylı bilgi için hemen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.




Khadgar Kimdir?

Azeroth 'un gelmiş geçmiş en güçlü büyücüleri arasında olan Khadgar usta büyücü Medivh 'in çırağıdır. Medivh'in ölümünden sonra 2. savaş sırasında Alliance tarafında komutanlık yapmıştır ve Alliance 'ın en büyük kahramanlarından birisi olmuştur. Ayrıca Khadgar cüce dilinde "Güven" anlamına gelmektedir. Bütün hikayesini okumak için buraya tıklayın.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!